fbpx
[vc_column_textСакате да знаете повеќе за i4Stream?

Претплатата i4stream IPTV ви нуди широк избор на ТВ канали што се емитуваат преку технологија за струење.

i4stream претплатата IPTV е услуга 100% стриминг, потребно е само да се претплатите и да имате минимум 4 мега интернет врска за да уживате во IPTV услугата без замрзнување. Започнете сега да ги гледате нашите канали на вашиот телевизор без сателитски чинии, без оглед на вашата географска локација на земјата!

Услугата i4stream IPTV во моментов е најголем снабдувач на IPTV канали во Европа.

Претплатата i4stream IPTV ги нуди сите француски, белгиски, швајцарски, италијански, германски и арапски канали. Списокот на канали продолжува да се зголемува, со секое додавање, новите канали ќе ги најдете директно во вашиот IPTV уред, без никаква неопходна интервенција од ваша страна.

Претплатата е компатибилна со мноштво уреди и оперативни системи.

[/vc_column_text]