fbpx
(1 customer review)

75.00

Овој пакет е валиден за период од 365 дена. Вие можете да добиете пристап до вашите омилени ТВ Канали, филмови и серии. За начинот на плаќање треба да не контактирате на Whatsapp: +442885040044

Mail: [email protected]

За начинот на поврзување ќе се погржиме ние.

Clear
SKU: N/A Categories: , Tag:

Description

Претплатата i4stream IPTV ви нуди широк избор на ТВ канали што се емитуваат преку технологија за струење.

i4stream претплатата IPTV е услуга 100% стриминг, потребно е само да се претплатите и да имате минимум 4 мега интернет врска за да уживате во IPTV услугата без замрзнување. Започнете сега да ги гледате нашите канали на вашиот телевизор без сателитска чинија, без оглед на вашата географска локација на земјата!

Услугата i4stream IPTV во моментов е најголем снабдувач на IPTV канали во Европа.

Претплатата i4stream IPTV ги нуди сите ex-yu, британски, француски, белгиски, швајцарски, италијански, германски канали. Списокот на канали продолжува да се зголемува, со секое додавање, новите канали ќе ги најдете директно во вашиот IPTV уред, без никаква неопходна интервенција од ваша страна.

Претплатата е компатибилна со мноштво уреди и оперативни системи.

Additional information

Device

M3u (Android, IOS, Smart TV), Mag STB (Infomir, StbEmu), Engima2 (Vu+, Formuler)

1 review for 12 Месечна Претплата

  1. Rohan bro

    Best quality IPTV service I will recommend it 100%

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *