fbpx

Amazon Firestick Процедура

Ова е чекор по чекор водич за инсталација на Smart IPTV на Fire TV. Smart IPTV е достапно на Firestick уредите кои дозволуваат стримување на над 1000 Live канали од целиот свет.

Smart IPTV овозможува стримување на IPTV пакети од повеќе провајдери. Претставува IPTV менагмент сервис за крајни корисници. Исто така има бесплатен 24 часовен пробен период пред наплатата. Многу од каналите имаат географска рестрикција што не дозволува пристап без VPN. Како да инсталирате Smart IPTV на Firestick

Како да инсталирате i4Stream на Firestick?

Step-1-Install-IPTV-on-firestick

Чекоре 1: Firestick home > Settings

Чекор 2: “My fire TV”

Step2-how-to-install-disney-plus-on-firestick

Чекор 3: Пристапете до “Developer Option”

Step3-how-to-install-disney-plus-on-firestick

Чекор 4: “Apps from unknown sources”

Install-IPTV-on-firestick-step-4

Чекор 5: Ке бидете прашани преку порака, притиснете “Turn On”

Step-5-Install-IPTV-on-firestick
Install-IPTV-on-firestick-step-6

Чекор 6: Home > Search icon > “Downloader”

Step-7-Install-IPTV-on-firestick

Чекор 7: .Ако не ви е инсталирана Download апликацијата притиснете Download http://bit.ly/FireTV-Smart.

Install-IPTV-on-firestick-step-8

Чекор 8: Почекајте додека Smart IPTV се инсталира!

Step-9-Install-IPTV-on-firestick

Чекор 9: Downloader application ке ја вклучи Smart IPTV апликацијата. Притиснете install!

Install-IPTV-on-firestick-step-10

Чекор 10: Откога ке се инсталира притиснете “Done”.

Step-11-Install-IPTV-on-firestick

Чекор 11: Притиснете “Delete”

Install-IPTV-on-firestick-step-12

Чекор 12: “Delete” пораката притиснете ја повторно..

Сега Smart IPTV е инсталирана на Firestick.

Како да пристапите со Smart IPTV на Firestick.

  • Одете во Settings, притиснете applications, отворете инсталирани апликации, селектирајте Smart IPTV и стартувајте ја
  • Притиснете го home копчето на далечинскиот управувач и почекајте да се појават апликациите.
  • Притиснете See all во вториот ред на home скринот, свртете надолу и најдете smart IPTV.
  • Селектирајте ја апликацијата и стартувајте ја.

Како да користите Smart IPTV апликација

  • Отворете ја апликацијата
Step-1-Use-IPTV-on-firestick
  • Активирајте ја на https://siptv.app/activation/
  • Активирајте ја пред да помине пробниот период
  • Доколку сакате да ја смените плејлистата ке ја гледате следнава слика
Use-IPTV-on-firestick-step-2
  • Внесете ја MAC адресата, следете ги опциите за да ја апдејтнете. File, URL, EPG.
Step-3-Use-IPTV-on-firestick

Откога ке додадете плејлиста на Firestick, ке можете да гледате канали на Smart IPTV.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *