fbpx

Вашите омилени тв канали, филмови и серии на едно место.

i4stream IPTV пакетот има над 5000+ достапни канали. Уживајте во оригиналното искуство со различен квалитет на слика (4K, FHD, HD, SD) во зависност од вашата брзина на интернет.

Онлајн кино на вашиот смартфон.

i4stream IPTV пакетот вклучуваа голем избор на филмови преведени на повеќе јазици. Според тоа, видеотеката е редовно надоградувана, исто така таа содржи ултра 4K филмови и серии.

Последни сезони од популарни тв серии.

Гледај ја последната сезона од твојата омилена серија без дополнителна доплата. i4stream IPTV пакетите вклучуваат многу акциони филмови и серии.

Купи i4stream IPTV за само 75€ годишно.

IPTV пакетот е едноставен за инсталирање и содржи широка палета. Како Live ТВ, серии и филмови. Создаваме глобален IPTV сервис кој покрива 50 држави вклучувајќи ги Ex-Yu, Британија, Америка, Канада, Австралија, Германија, Франција, Швајцарија…

special
offer
Пакети

Одбери го твојот план

i4stream ви нуди различни пакети со ист квалитет во зависност од вашите желби и потреби. Одберете го пакетот кој наjваќе ви одговара.

i4stream IPTV

6 Месечен Пакет

 • .
 • 5000+ Channels
 • 10000+ Movies/Series
 • Catch-Up Service
 • EPG
 • Instant Delivery
 • 24/7
€49.99 | 6 Месеци
i4stream IPTV

12 Месечен Пакет

 • .
 • 5000+ Channels
 • 10000+ Movies/Series
 • Catch-Up Service
 • EPG
 • Instant Delivery
 • 24/7
€75.00 | 12 Месеци
Popular
i4stream IPTV

Lifetime Пакет

 • .
 • 5000+ Channels
 • 10000+ Movies/Series
 • Catch-Up Service
 • EPG
 • Instant Delivery
 • 24/7
€135.00 | Lifetime
i4stream Shop

Твојот омилен пакет

 • Бродбенд

  Различен квалитет за стримување во зависност од вашата брзина на интернет минимум од 4Mb/s.
 • Сателитски пренос

  Сите светски канали со филмови, цртани филмови, спорт, серии и новости, над 4000.
 • Мобилност

  Гледај ги твоите омилени програми насекаде, без доплата.

Live Sport и ТВ Серии со најдобрите пријатели.

Имај пристап до омилените канали и сподели ги со семејството и пријателите! Со повеќе од 10.000 филмови и серии на ТВ каналите и Видеотеката, светот е отворен за тебе. Придружи се на i4stream IPTV фамилијарната претплата.

 • 4K
  Ultra HD Квалитет
 • 5000+
  ТВ Канали
 • Ултра-брза конекција
 • 5000+ Светски канали
 • Бесплатна инсталација
 • 4K и 8K Квалитет
 • Флексибилни тарифи
 • 24/7 Поддршка
Видеотека

Гледајте го она што ви е омилено!

Избор на популарни емисии што можат да се следат на кој било уред, во секое време, на кое било место.

Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
by Стефан

Само што купив годишна претплата на i4 stream и функционира одлично.

by Благој

Мојата сопруга е многу задоволна од каналите на i4stream Многу ви благодарам!

by Горан
Немам зборови да ја објаснам содржината на канали која ја има i4stream. Јас сум фан на i4stream провајдерот!
by Антонио

Мојата една година претплата ке ја продолжам без размислување во уште една . Одлична услуга и квалитет.

by Александра

Годишната претплата е одлична одлука во однос на квалитетот на каналите бидејки се функционира и апдејтите се одлични. Фала i4stream!